Under menupunktet Kunder, har du et overblik over jeres kunder, samt muligheden for at Oprette Kunder.

Det kræver særlige rettigheder at få adgang til dette punkt i menuen.

Øverst, har du et Søgefelt - her kan du søge jeres kunder frem.

Hvis du har rettighederne til det, kan du oprette kunder ved at klikke på Plus-tegnet, øverst til højre:

TIP: Når du skal oprette en kunde, kan du søge kunden frem via enten deres telefon- eller CVR-nummer. Hvis ikke kunden kan findes på en af de to metoder, kan du oprette dem manuelt, ved selv at taste deres informationer ind.

Hvis du klikker på en eksisterende Kunde, kan du finde forskellige informationer på pågældende kunde. Dog forudsætter flere af ikonerne, at man er Administrator eller har fået rettighed til at se dem:

Her er en forklaring på, hvad de forskellige ikoner betyder:

Ordrer:

• Her kan du danne dig et overblik over de ordrer der er på kunden. Du kan gå direkte til ordrebilledet, ved at trykke på den pågældende ordre

Kontaktpersoner:

• Du kan se hvilke kontaktpersoner der ligger på den pågældende kund

Fakturaer:

• Her ser du kundens oprettede fakturaer. Du kan klikke på fakturaen, hvis du vil se PDF-udgaven af fakturaen.

Forløb:

• Herunder kan du se kundens ordreforløb.

Dokumentation:

• Her ser du den dokumentation, der er tilknyttet kunden.