___________________________________________________________________________

Nogle gange kan det være en fordel at kunne fakturere når man står ude ved kunden.

Hvis du har behov for dette, kan du få administratoren af Ordrestyring.dk til at give dig denne rettighed.

For at fakturere i app’en skal du starte med at vælge ”Ordrer”:

Efter at have valgt den pågældende ordre, vil man få en række ikoner frem, heriblandt Fakturering.

Når man klikker på fakturering kan man danne sig et overblik over alle sendte fakturaer.

Her er det muligt at danne sig et overblik over alle sendte fakturaer.

Det er samtidigt også muligt at oprette en ny faktura ved at trykke på oppe i højre hjørne.

I følgende billede kan man skrive en overskrift og bemærkning til fakturaen, samt lægge Timer og Materialer ind.

Alle varelinjer der bliver tilføjet herinde, vil også fremgå på sagen i web versionen, og vice versa.

Efter alt er registreret trykker man på , hvorefter mulighederne for Afsendelse kommer frem.

Her kan man vælge EDI/CVR, E-mail eller MobilePay - og derefter hvor den skal sendes til. (OBS kun hvis man har tillægsmodulet ”MobilePay invoice”).

Både kunde- og fakturaadresse vises allerede, men det er også muligt at skrive adresse/kunde manuelt ved hjælp af knappen ”brugerdefineret”.

Til sidst er det muligt at taste en bemærkning til fakturaen, samt vælge om fakturaen skal afsendes som Vedhæftet PDF eller med et Link.

Kunden vil herefter modtage fakturaen med de indtastede oplysninger.