Under Timer har du et overblik over dine registrerede timer - dag for dag, over den pågældende uge:

Du kan Redigere eller slette dine timer ved at trykke på timeregistreringen.

Du kan også tilføje timer eller pauser, som ikke skal registreres på en ordre. Det kan være registrering af ferie, sygdom, skole, osv. Det gør du ved at trykke på Plus-tegnet, øverst til højre.

For at se forrige uges timeregistrering, kan du Swipe med fingeren på vinduet mod højre, for at gå en uge tilbage, og mod venstre for at gå en uge frem.

TIP: Har du rettigheder til at se dine kollegaers timeregistrering, kan du vælge deres timeoverblik ved at klikke på Mine Timer, øverst i midten.