Under Ordrer har du et overblik over de ordrer, som du skal arbejde på:

For at komme ind på den ordre du skal arbejde på, trykker du på den i listen.

Det er herfra du arbejder på ordren. Du har som udgangspunkt 6-8 Ikoner tilgængelige, som arbejdet tager udgangspunkt i.

Her er en beskrivelse af hvert ikon:

Basisinfo:

Her kan du se de basale informationer på ordren. Det vil sige:

• Opgavebeskrivelsen: Er rettigheder givet, kan du redigere i opgavebeskrivelsen

• Bemærkninger

• Udført arbejde

• Status: Du kan ændre statussen på ordren, ved at trykke på blyanten. Husk at trykke på gem ved ændring af status.

• Rekvirent og Reference

• Dato: Dato, samt hvem ordren er oprettet af

• Opret underordre - Hvis du har rettighed til det, kan du oprette en underordre til den eksisterende ordre.

Materialer:

Her har du en oversigt over de materialer der ligger på ordren.

Der vil fremgå samtlige Materialer der er tastet manuelt, samt alle der er indlæst fra en faktura

Det er også her du registrerer de materialer du har brugt på ordren.

Det gøres ved at trykke på Plus-tegnet

Her har du følgende valgmuligheder:

• Søg Vare: Her kan du søge på varenummer/navn - og såfremt det findes i jeres kartotek, vil det kunne søges frem.

• Scan Vare: Her åbner appen dit kamera, og vil scanne stregkoden på det materialer du scanner ind

• Manuel Indtasting: Her indtastes detaljerne selv - Varetekst, evt. varenummer / EAN og antal

Når felterne er udfyldt, på en af de ovenstående metoder, klikker du på Tilføj, øverst i højre hjørne.

Timer:

Her har du en oversigt over de timer der er lagt på ordren, og det er også her du registrerer dine timer:

For at indtaste dine timer, trykker du på
plus-tegnet, og du kommer ind til dette billede:

Her kan du indtaste:

• Timetype

• Dato

• Start- og slut tidspunkt

• Evt. Bemærkninger til ordren

• Evt. tillæg

• Pause

Tryk på Opret, øverst i højre hjørne for at tilføje timerne.

Hvis du har rettigheder til at indberette for dine kollegaer, kan du vælge medarbejder ved at trykke på pilen i feltet Medarbejder

Du kan altid redigere eller slette i timer, ved at trykke på timeregistreringen i oversigten.

Dokumentation:

Hvis du har fået tildelt rettigheder til dette, er det her du kan ligge billeder ind på ordren.

Tryk på Plus-tegnet, og du får to muligheder:

• Kamera: Vælger du denne mulighed, åbner appen dit kamera op, så du kan tage et billede.

• Fotoalbum: Vælger du denne mulighed, åbner appen dit fotoalbum på telefonen op, så du kan uploade et billede der ligger på din telefon.

Når billedet er uploadet, får du også mulighed for at indtaste en Bemærkning eller tegne på billedet. For at tegne på billedet tryk på malerpenslen i øverst højre hjørne. Du kan vælge farver og tykkelsen på stregen ved at trykke på de tre linjer nederst på billedet, herved åbnes en Palet. Du kan også fortryde dine optegninger ved at trykke på Fortryd eller ryd.

Gem billedet på ny med optegninger eller Overskriv original billedet ved at trykke på de 3 prikker i øverst højre hjørne.

Skemaer:

Det er her du udfylder de skemaer der er koblet til ordren - f.eks. Kvalitetssikring

Tryk på Skemaet der skal udfyldes, og udfyld herefter de relevante felter.

Når du er færdig med at udfylde skemaet, så vælg Luk Skema nederst til højre, og herefter Gem øverst til højre. Hvis du kun har udfyldt skemaet delvist skal du kun vælge Gem øverst til højre. Så kan du udfylde resten af Skemaet senere.

Hvis du vil tilføje et Skema, skal du trykke på plus-tegnet for at få en liste over jeres skemaer frem og tryk derefter på det skema som skal udfyldes - tryk dernæst Opret, øverst i højre hjørne.

Medarbejdere:

Her har du en oversigt over de medarbejdere der er tilknyttet sagen. Hvis du har rettigheder til det, kan du redigere i medarbejderne ved at trykke Rediger. Her kan der også tildeles en ansvarlig medarbejder.

Udover det, har du også mulighed for at ringe dine kollegaer op, ved at trykke på Telefonrøret ud for deres navn.

Planlagt tid:

Til sidst er der den planlagte tid for den pågældende ordre. Hvis du har rettigheder, kan du redigere eller slette i allerede Planlagt Tid ved at trykke på aftalen. Der kan tilføjes en ny planlagt tid ved at trykke på Plus-tegnet