Tryk på Indbakke

Klik på Fakturalinjen

Vælg en Kreditor fra listen

Tryk på Vælg

___________________________________________________________________________

Hvis du oplever at der står "ingen kreditor" når du får en EDI ind i indbakken, er det fordi systemet ikke genkender afsenderen.

Start med at navigere ind i

Efterfølgende skal du klikke på et sted hvor der ikke står andet, som f.eks. ved Fakturanummeret.

Herefter vil du kunne se et tomt felt. Hvis du klikker heri får du mulighed for at vælge den kreditor som EDIen er afsendt fra.

TIP: Hvis den kreditor du vil tilknytte ikke er på listen, skal disse oprettes i e-conomic. Du kan se mere om hvordan det gøres her.

Hvis ikke du bruger e-conomic, har du mulighed for selv at oprette kreditoren, ved at trykke på "Opret Kreditor" i menuen til venstre

Til sidst trykker du påog derefter husker systemet at afsenderen og Kreditoren hører sammen, så man ikke skal vælge dette hver gang.

Hvis ikke der er tilknyttet et varekartotek kan du sætte det på her, ved at vælge det i kolonnen markeret med Kartotek, som vist nedenfor: