Log ind i e-conomic.

Tryk på Tandhjulet, derefter på Alle Indstillinger.

Tryk på Regnskab, derefter på Momskoder.

Tryk på Ny Momskode

Udfyld alle felter markeret med *.

Afslut ved at trykke på Gem.

___________________________________________________________________________

Hvis du allerede har en momskode på 0%, kan du trykke på Blyanten ude til højre checke om der er udfyldt de samme felter som er vist i videoen.

Her er nogle eksempler på hvordan de enkelte felter skal udfyldes, hvis man vil have en momskode til momsfri fakturering:

Type: Dette er for at markere at Momskoden skal bruges til salg.

Satstype: For at markere at salget er til Indland. Dette ændres naturligvis til udland, hvis det er hensigten.

Momskode: Disse 2 er for at navngive momskoden, så vi kan knytte den til de Kontoer vi skal bruge.

Sats i %: Denne bestemmer hvilken en % moms der skal trækkes på den tilknyttede konto.

Konto: Her bestemmes hvilken konto den skal ramme i balancen. Typisk vil det være 6902 for Salg og 6903 for Køb.

TIP: Hvis du vil vide hvordan du knytter momskoden til en konto, kan du se det her.