Log ind i e-conomic
Tryk på Tandhjulet, derefter på Alle Indstillinger.
Tryk på Regnskab, derefter på Kontoplan.

Vælg Ny konto

Udfyld de Felter som er vist nedenfor

Afslut ved at trykke Gem

___________________________________________________________________________

Hvis du allerede har en konto som skal bruges til momsfri fakturering, men ikke kan se den i Ordrestyring, kan du trykke på blyanten ude til højre og checke at alle felter er udfyldt som der er vist i videoen.

Her er nogle eksempler på hvordan de enkelte felter skal udfyldes, hvis man vil have en konto til Momsfri fakturering:

Type: Her vælges hvilken Type konto det skal være. I vores tilfælde vil det altid være drift.

Nr.: Det er for at kunne genkende kontoen til fremtidig brug.

Navn: Det samme gør sig gældende her. Kontoen skal have et navn som vi kan genkende når vi skal bruge kontoen.

Moms: Dette skal være den Momskode der er sat til 0%.

OBS: Det er vigtigt at feltet Moms er udfyldt - ellers kan vi ikke se kontoen ovre i Ordrestyring.

Debet/Kredit: Her stiller vi om det skal være en Debet eller Kredit konto. Debet svarer til køb, kredit svarer til salg.

TIP: Hvis ikke du har en momskode med 0% moms, kan du se hvordan man opretter en her.