Ved at vælge Ordrestyring som administrator, giver du os muligheden for at hjælpe dig endnu længere, når du snakker med vores support. Simpelthen fordi vi får muligheden for at kunne hoppe med ind i din e-conomic aftale. Når vi logger på som administrator, vil du altid kunne se hvor vores supportere har været i din aftale og det er dem ikke tilladt at ændre noget.

• Start med at logge ind i din e-conomic aftale. Det skal være superbrugeren, eller en af aftalens administratorer som logger ind.
  • Tryk på det orange tandhjul øverst til højre og vælg Alle indstillinger.
  • Til venstre under den øverste drop down, Administration, finder du Administrator
  • Her kan du i søgefeltet til højre søge på Ordrestyring.dk
  • På linjen med Ordrestyring, skal du trykke på det yderste ikon til højre, denne hedder Vælg.

Nu er Ordrestyring valgt som administrator på din e-conomic aftale.

Opsæt den nye integration til e-conomic

• Start med at logge ind i din Ordrestyring aftale.
  • Under menupunktet Administration til venstre, vælger du Tillægsmoduler
  • Her finder du det tillægsmodul som hedder e-conomic og trykker på linjen.
  • Du kan nu se en knap som hedder Forbind til e-conomic, tryk på denne.
  • Når du trykker på knappen, vil du blive ført ind på e-conomics login side, hvor du skal logge ind.
    Er du allerede logget ind i e-conomic, vil du ikke blive bedt om at logge ind igen.
    Når der er logget ind, kommer der en side hvor du bekræfter den nye integration fra e-conomic til Ordrestyring

Nu er den nye integration sat op.