Visa offert hittas under Offert / Visa offert när ni valt en av era offerter i listan.

Det är den översta knappen i ikonlistan på höger sida.

Knappen öppnar ett nytt fönster upp med en förhandsvisning av en PDF.

Ifall offerten är ofullständig stänger du bara ner och fortsätter arbetet med den.

När allt som ska ingå är tillagt är det bara att skicka offerten till kunden.

Ifall det inte öppnas ett nytt fönster när ni trycker på visa offert kan det bero på att ni har blockat pop-up fönster i er webbläsare.

Lägg märke till ifall något meddelande dyker upp i när ni trycker på knappen som varnar om detta.

PDF förhandsvisningen innehåller flera funktioner för att zooma in eller ut eller förstora upp fönstret till skärmens storlek.

Överst finns också möjligheten att ladda hem pdf:en eller printa ut den ifall du behöver skicka vidare den till en kollega för att stämma av innehållet innan kunden tar del av den.

Du kan göra större förändringar av offerten i PDF designer, ifall du önskar ändra placeringen av olika element på sidan.