När en offert blivit accepterad av kunden kan du lätt konvertera den till en order, så att du inte behöver fylla i samma information än en gång.

Knappen hittas i ikonfältet på höger sida av offertinformationen.

Innan du upprättar ordern visas kost- och listpriset på materialen och timmarna ni har lagt till på offerten.

Här har ni även två alternativ att tänka på innan ni väl konverterar offerten till en order:

• Bifoga offert-pdf i orderdokumentationen
    Detta gör pdf:n tillgänglig genom mobilappen om rättigheterna tillåter det för medarbetaren.

• Upprätta inköpskorg med offertlinjerna
    Du kan genast göra ett inköp på de varorna ni använt i offerten genom dina grossisters webbshop.

Tryck sedan Konvertera till order för att slutföra konverteringen.

Märk att konverteringen kommer inte att radera offerten efteråt. Dock kommer offertens status bli ändrad till Konverterad.