Tryk på Ordrer

Marker en Ordre

Se eller Ret i overblikket

Afslut ved at trykke ✔

___________________________________________________________________________

Når du klikker på Ordrer i den grønne menubjælke øverst, får du et overblik over alle ordrer:

Du kan frit vælge hvilken kolonne du vil sortere efter, f.eks. Dato for oprettelsen, Type, Ordrenummer, Kunde osv. Det kan gøres ved at klikke på kolonnens navn, øverst i hver kolonne. I dette tilfælde er ordrene sorteret efter Dato

I oversigten, i den grønne bjælke, midt i billedet, kan du også vælge, hvilke ordrer du vil se, ud fra status; Åben, Lukket, Aflyst, Bogført og hvad du som kunde ellers har oprettet af ordretype:

Når du markerer / klikker på en ordre i listen, kommer info omkring denne ordre frem i toppen:

Her har du alle de informationer der er tastet ind på selve ordren.
Du kan vælge mellem 3 faner, øverst til venstre:

Basis Info viser:

• Kundens info: Kundenummer, adresse og e-mail

• Opgavebeskrivelse

• Bemærkninger

• Udført arbejde

• Rekvirent / Reference

• Status på ordren (her skiftes også status via PC)

• Type

Levering viser:

• Ansvarlig medarbejder

• Yderligere medarbejdere

• Afdeling

• Leveringsadresse

Kontaktperson

Faktura viser:

• Oversigt over Fakturaer der er oprettet på denne ordre

• Oversigt over Aconto fakturaer der er oprettet på denne ordre

• Oversigt over Kreditnotaer der er oprettet på denne ordre

Øverst i højre hjørne, er der en række funktioner, som er beskrevet, enkeltvis, andetsteds i denne manual.