Klik på Ordrer

Vælg den pågældende Ordre

Klik på Ordre Skema

Opret/Rediger/Luk Skemaer

Afslut med at trykke på Krydset oppe til højre

___________________________________________________________________________

Under Ordre Skema har du et overblik over hvilke skemaer der ligger på sagen og evt. hvem der har oprettet/lukket/godkendt skemaerne:

På det næste billede får du et overblik over de skemaer der er tilknyttet ordren

Hvis skemaet ikke er udfyldt, kan du klikke på Åben og udfylde det direkte på computeren. Hvis skemaet er Lukket, kan du godkende skemaet ved at klikke Vis og Godkend. Skemaet vil åbne, så du vil få mulighed for at se det igennem; herefter kan du godkende det udfyldte skema.

Du kan også tilknytte et eller flere nye skemaer til en ordre:

Det gøres ved at vælge et af jeres skemaer, i boksen, ud for Opret nyt skemaog derefter klikke på knappen Opret og åben, til højre i billedet.

Når skemaet er åbnet har du mulighed for at udfylde det på samme måde som på App'en:

Klik på Gem for at gemme skemaet.

Når skemaet er færdigt og ordren er klar til at blive lukket, sætter du flueben i Luk Skema, inden du klikker Gem.

OBS: En ordre kan ikke lukkes, før alle tilknyttede skemaer er lukkede!

I den nederste del af det billede der åbner, ser du de skemaer, som allerede er knyttet til ordren. Dem kan du både Åbne, Slette, eller få vist i PDF-format, som du herefter kan vælge at gemme eller udskrive.