Tryk på Ordrer

Vælg den pågældende Ordre

Tryk på Materialeforbrug

Tilføj evt. Materialer

Afslut ved at trykke på Krydset oppe til højre

___________________________________________________________________________

Materialeforbrug er en oversigt over, hvad der er brugt af materialer på ordren:

De grå varelinjer er lagt ind Manuelt, det vil sige via app'en eller manuelt via PC. De grønne linjer er overført til ordren via en EDI (elektronisk faktura) fra Indbakken.

Hvis der er et Rødt Udråbstegn på en af linjerne, indikerer det at kost- og listeprisen er ens på varen, hvilket du typisk skal være opmærksom på, da det kan betyde at dine prisaftaler ikke er læst ind.

Nederst i billedet, har du også et samlet overblik over den Nuværende Kost- og Salgspris.

Udover materialelinjerne, som du finder i fanen Standardlinjer, har du også to andre faner: Tilbudslinjer og Acontolinjer.

• Tilbudslinjer: er de materialelinjer du får med over, når du konverterer et tilbud til en ordre. Dem kan du senere vælge at fakturere, i stedet for dem du faktisk har forbrugt.

• Acontolinjer: er beløbene på de acontofakturaer du har oprettet. Dem kan du hente ned på din faktura, når du slutfakturerer. Beløbet vil automatisk blive trukket fra.

Mangler du nogle varer i oversigten, kan du manuelt tilføje dem ved at søge på varen:

Du søger, ved at skrive enten varenummer eller navn, som vist ovenfor.

Du kan søge i de Grossistkartoteker, som du er tilmeldt og i dine Interne varer

Vælg den vare du ønsker at tilføje ved at klikke på den. Systemet vælger som udgangspunkt varen fra det kartotek, hvor den er billigst. Hvis du har købt varen hos en anden grossist, skal du klikke på grossistens navn for at få den grossists kost- og listepris på varen.

Du har også mulighed for at flytte materialer fra en ordre til en anden.

Hvis det er hele materialelinjen du skal flytte til en anden ordre, markerer du hvilke(n) med flueben. Klik så Flyt valgte nederst til højre. Herefter kan du bestemme, hvor materialerne skal hen:

Du har altid mulighed for at trykke påog derved se hvilken en faktura den pågældende linje er læst ind fra.