Gå ind i Ordrer

Vælg den pågældende Ordre

Tryk på Timeforbrug oppe til højre

Opret eller Rediger i de ønskede timer

Afslut ved at trykke på Krydset oppe i højre hjørne

___________________________________________________________________________

I Timeforbrug kan du se de forbrugte timer på den aktuelle ordre samt tilknyttede pauser og tillæg - både som er tastet ind via PC, eller som de ansatte har tastet ind via deres App.

For at se, hvad tillægget indeholder, skal du holde musen hen over feltet, eksempelvis "1 tillæg" i eksemplet ovenfor.

Tidligere registreringer fremgår af linjerne, som vist ovenfor.

For at tilføje nye timer, skal du vælge:

• Medarbejder

• Dato

Timetype

• Tidsinterval

Timebeskrivelse - her kan du skrive en kort besked – f.eks. "alt er skiftet" eller "afventer materiale".

Når alle felter er udfyldt, klikkes der på "+"-ikonet til højre, og timerne tilføjes.

Hvis der måtte være fejl i det der er tastet ind, kan timerne Redigeres, ved at klikke på Blyanten til højre. Det er også her man tilføjer tillæg og pause, når timerne tastes ind via PC.

Du kan se timeregistrering for en uge eller en valgfri periode ved at vælge dette øverst. Derefter kan du lave enten et PDF eller Excel udtræk af dette.

Hvis firmaet bruger GPS/flådestyring i firmabilerne, trækker du disse data, ved at klikke på Bilikonet yderst til højre.