Gå ind under Ordrer

Vælg den pågældende Ordre

Klik på Økonomi oppe til højre

Opret eller tilret Budget

Afslut ved at trykke Luk

___________________________________________________________________________

Under menupunktet Økonomi har du mulighed for at budgetstyre dine ordrer, og se om ordrens dækningsgrad stemmer overens med budgettet.

Du har mulighed for at sætte et Budget på en ny ordre. Hvis ordren kommer fra et tilbyd, følger økonomien med over på ordren automatisk. Du har således mulighed for at sætte budgettet efter, hvad tilbuddet lyder på.

Når budgettet er sat, skal du klikke på "Accepter og lås budget". Herefter kan du ikke længere ændre i grundbudgettet. Du kan dog stadig lave et Revideret budget, hvis forholdene skulle ændre sig.Under fanen Realiseret budget kan du se de faktiske omkostninger og indtægter på ordren. Bemærk at der først vil fremgå indtægt, når der er oprettet en faktura på sagen:

Under fanen Budget Opsummering har du det samlede overblik over økonomien på din sag. Det gælder både dit oprindelige budget, et eventuelt Revideret Budget og det Realiserede Budget. Det er altså her du ser, om den givne ordre også gav den dækningsgrad der var budgetteret med: