Klik på Ordrer

Klik på den Ordre du gerne vil Kopiere

Tryk på Kopier Ordre

___________________________________________________________________________

Hvis en eksisterende kunde ringer med en ny opgave, som ligner en tidligere ordre, eller hvis i skal lavet det samme arbejde hos to forskellige kunder, kan i vælge at Kopiere en ordre, i stedet for at oprette en ny. Du kan kopiere alle typer ordrer (åbne, lukkede, etc.).

I ordreoversigten markerer du den ordre, som du vil kopiere og klikker på Kopier Ordre:

Derefter vil følgende billede komme frem:

Alt undtagen time- og materialeforbrug bliver kopieret over. Du kan dog få materialeforbruget med, hvis du sætter flueben i Kopier Materialer. Klik på Opret Ordre.

Ordren er nu kopieret, og er klar til (nyt) time- og materialeforbrug. Du kan også ændre i beskrivelse og bemærkninger, hvis det er nødvendigt.