Gå ind under Ordrer

Vælg den pågældende Ordre

Klik på Dokumentation oppe til højre

Upload eventuel dokumentation

Afslut ved at trykke på Krydset oppe til højre

___________________________________________________________________________

Når du, eller dine medarbejdere har tilføjet Dokumentation på sagen, f.eks. fotos eller tegninger, vil det ligge her:

Dokumentation kan tilføjes både via appen og PC.

Fra appen er det kun muligt at uploade dokumentation i form af billeder - På PC kan du også uploade PDF-filer, Word-dokumenter mm. Disse filer vil montørerne også kunne tilgå via appen.

På PC uploader du filer, ved at klikke på eller ved at trække filerne ind i den grå boks øverst.

TIP: Du kan også hente billeder fra kvalitetssikringsskemaer ved at sætte flueben i "Vis skema dokumentation".

Du har også mulighed for at tilføje en Bemærkning eller tegne på billedet, ved at klikke på billedet og et nyt vindue åbnes. Tilføj bemærkning i feltet Kommentarer eller tegn på billedet ved at klikke på penslen. Vælg farve og tykkelse på stregen du vil tegne med din mus. Du kan altid fortryde dine optegnelser eller slette dem.

Du har derefter mulighed for at gemme billedet på ny eller at overskrive originalen.